POP SHOP - Populiariu preki prekyviete


Home » Aštrūs patiekalai » Saldūs vištienos sparneliai korėjietiškai

1 195 peržiūrųFavoriteLoadingĮtraukti į receptų knygą
Saldūs vištienos sparneliai korėjietiškai

Saldūs vištienos sparneliai korėjietiškai

Share Button
GD Star Rating
loading...
Saldūs vištienos sparneliai korėjietiškai

Saldūs vištienos sparneliai korėjietiškai

 Ingredientai: vištienos sparneliai, miltai, krakmolas, druska, pipirai, aliejus, svogūnų laiškai, vanduo, imbieras, cukrus, actas, medus, sojų padažas, sezamo sėklos

Saldūs vištienos sparneliai korėjietiškai tai labai pikantiško skonio patiekalas. Aplamai korėjiečių nacionalinėje virtuvėje naudojama labai daug prieskonių. Plačiai naudojami raudonieji aštrieji pipirai, todėl daugelis korėjiečių patiekalų turi rausvą spalvą. Šiuo atveju yra siūlomas receptas į kurio sudėtį aštrieji raudonieji pipirai neįeina, nors, žinoma jie skonio tikrai nepagadins ir jei kas mėgstate aštriau būtinai naudokite juos ir šiame recepte.

Kaip taisyklė korėjiečių nacionalinėje virtuvėje labai plačiai naudojami ryžiai. Korėjiečiams ryžiai kaip mums duona, neįsivaizduojamas stalo padengimas be ryžių. Šis receptas nebus akcentuojamas į ryžių paruošimą, tačiau saldūs sparneliai buvo patiekti su ryžiais. Apie pačių ryžių ruošimą korėjiečių virtuvėje bus kita tema, o dabar receptas saldžių vištienos sparnelių korėjietiškai.

Saldūs vištienos sparneliai korėjietiškai. Receptas.

Patiekalo sudėtinės dalys:

  • Vištienos sparneliai 1,5 kg (apie 20 vienetų)

  • Miltai ½ stiklinės

  • Krakmolas ½ stiklinės

  • Druska 1 arbatinis šaukštelis

  • Malti juodieji pipirai 1 arbatinis šaukštelis (pagal korėjiečių receptus galima naudoti raudonuosius čili pipirus)

  • Aliejus 300 mililitrų

  • Smulkinti svogūnų laiškai ½ stiklinės

Saldaus imbierinio padažo sudėtinės dalys:

  • Vanduo 1 stiklinė

  • Imbieras tarkuotas ½ stiklinės

  • Rudasis cukrus ½ stiklinės

  • Actas maistinis ¼ stiklinės  (pagal tikrą korėjietišką receptą reikėtų naudoti ryžių actą, bet puikiai tinka ir paprastas)

  • Medus 1/3 stiklinės

  • Sojų padažas 4 valgomi šaukštai

  • Sezamo sėklos 2 arbatiniai šaukšteliai

Saldūs vištienos sparneliai korėjietiškai. Receptas.

Patiekalo gaminimo eiga:

1. Vištienos sparnelius nuplaukite ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nudžiūtų perteklinė drėgme.

2. Vištienos sparnelius peiliu padalinkite į dvi dalis.

3. Į dubenį supilkite miltus, krakmolą, druską ir pipirus. Visa tai išmaišykite.

4. Į tą patį dubenį sudėkite sparnelius. Kiekvieną sparnelį apvoliokite miltų ir krakmolo mišiniu. Sparnelius apvoliokite atlydžiai, kad kuo geriau pasidengtų kiekvieno sparnelio paviršius miltų ir krakmolo mišiniu.

5. Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Aliejus turi būti įkaitintas taip, kad įdėjus sparnelį, keptuvėje esantis aliejus iškarto imtų burbuliuoti. Jei aliejaus keptuvėje pakankamai ir sparneliai pasinėrė jame pilnai, sparnelių galite ir nevartyti, priešingu atveju kiekvieną sparnelio pusę apkepkite po 6-7 minutes, kad kiekviena pusė apkeptų iki auksinės rudos spalvos.

6. Apkepusius sparnelius išdėliokite ant popierinio rankšluosčio, kad ant sparnelių neliktų perteklinių riebalų.

7. Dabar pradėkite gaminti saldų imbierinį padažą. Tam smulkiai supjaustykite arba dar geriau sutarkuokite imbierą. Jo reikia apie ½ stiklinės. Galite tarkuoti su stambia tarka, arba smulkiau. Sutarkuotą imbierą sudėkite į nedidelį puodą kuriame virsite padažą. Supilkite į tą patį puodą visus kirus ingredientus skirtus saldžiam imbieriniam padažui.

8. Virkite padažą, kol jis sutirštės. Padažas turi gautis tamsios spalvos ir tirštos konsistencijos. Virdami padažą pastoviai maišykite, kad nepridegtų. Virti reikės apie 20-30 minučių.

9. Kai nudžiovinsite perteklinių aliejų nuo sparnelių, sudėkite sparnelius į dubenį ir užpilkite sparnelius verdančiu padažu. Padažas ataušdamas greitai tirštėja virsdamas karamele, todėl stenkitės nepervirti padažo ir pilti ant sparnelių verdantį. Tada greitai išmaišykite sparnelius su padažu dubenyje. Kai sparneliai pasidengs padažu, juos išdėliokite ant grotelių.

10. Įkaitinkite orkaitę iki 190C temperatūros. Įdėkite groteles su sparneliais į įkaitintą orkaitę. Po grotelėmis su sparneliais padėkite kepimo skardą, nes kaisdamas padažas varva ir jei jos nebus, užsiterš orkaitė.

11. Įkaitintoje orkaitėje sparnelius kepkite 20-25 minutes.

12. Prieš patiekdami į stalą išvirkite ryžius ir papjaustykite žalių svogūnų laiškų, galima ir petražolių.

13. Patiekite sparnelius su ryžiais apibarstydami smulkintais svogūnų laiškais ir petražolėmis. Gero apetito!

Namai, buitis ir verslas – aktualios temos

Spauskite ant paveikslėlių ir skaitykite straipsnius

[custom_gallery gallery=“4″ width=“173″ height=“137″]

Nusišypsokime – anekdotai, juokingi paveikslėliai bei video

Juokas ilgina gyvenimą, tad pasistenkime gyventi kuo ilgiau

[custom_gallery gallery=“5″ width=“173″ height=“137″]

 Karštos temos:

[row][column size=“1/3″]pirmas kreditas nemokamai, creditas, kredit 123, paskola tau, sms kredit, moment kredit

Pirmas Kreditas Nemokamai

Kreditai, pirmas kreditas nemokamai, greitieji kreditai… Patarimai kaip gaunamas kreditas, kokie yra greitieji kreditai ir dar daugiau.

[/column] [column size=“1/3″]skelbimas

Idealus skelbimas.

Kaip rašomas idealus skelbimas. Skaitykite toliau…

[/column] [column size=“1/3″]Kreditai, kreditai, kreditai

Kreditai, kreditai, kreditai

Reikalinga paskola tau? Domina internetinės paskolos? Kaip išvengti klaidų, skaitykite čia…

[/column] [/row]

Santrauka
recipe image
Recepto pavadinimas
Saldūs vištienos sparneliai korėjietiškai
Paskelbimo data
Vidutinis įvertinimas
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Share Button


  • svečias

    tikrai labai superinis receptas. Vakar bandėme kepti sparnelius. Visiems rekomenduoju.

    GD Star Rating
    loading...
Copyright

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Get Adobe Flash player Plugin by wpburn.com wordpress themes