EnglishFrenchGermanItalianLithuanianPortugueseRussianSpanish

Home » Daržovių patiekalai » Troškinti kopūstai. Ypatingas receptas.

8 600 peržiūrųFavoriteLoadingĮtraukti į receptų knygą
Troškinti kopūstai

Troškinti kopūstai. Ypatingas receptas.

GD Star Rating
loading…
18 troskinti kopustai su bulvemis Troškinti kopūstai. Ypatingas receptas.

Troškinti kopūstai su bulvėmis

Ingredientai: aliejus, svogūnai, lašiniai, rauginti kopūstai, morkos, pastarnokai, raudonoji paprika, universalūs prieskoniai, juodieji pipirai, vanduo, kmynai, dešra

Kopūstas – atrodytų tokia nebrangi ir paprasta daržovė, tačiau iš jos galima pagaminti tikrai karališką patiekalą. Tereikia meistriškumo ir fantazijos. Troškinti kopūstai gali būti gaminami tiek švieži tiek rauginti. Troškinti kopūstai gali būti ištroškinti kukliai tiesiog vandenyje, tačiau pasitelkus vaizduotę galima pagaminti kulinarinį šedevrą.

Troškinti kopūstai gali būti gaminami su mėsa, su dešrelėmis, su rūkyta dešra, su lašinukais, su juodosiomis slyvomis, pridedant pomidorų pastos ar tiesiog be nieko. Dabar siūlomas troškintų kopūstų receptas, kuriame bus dedama daug morkų, pastarnokų ir raudonosios paprikos. Tokia spalvų ir skonių įvairovė suteikia šiam receptui ypatingumo. Troškinti kopūstai pagaminti pagal šį receptą yra ne tik labai skanūs, bet ir atrodo labai spalvingai. Juos paskanindami bulvėmis pradžiuginsite sau artimus žmones.

Troškinti kopūstai. Ypatingas receptas.

Sudėtinės dalys:

 

  • Aliejus 100 ml

  • Svogūnai vidutinio dydžio 3 vienetai

  • Lašiniai rūkyti (šalto rūkymo) 200 g

  • Rauginti kopūstai 1 kg

  • Morkos 400 g

  • Pastarnokai 200 g

  • Raudonoji paprika 100 g

  • Universalūs prieskoniai 2 arbatiniai šaukšteliai

  • Juodieji pipirai malti 1 arbatinis šaukštelis

  • Vanduo 250 ml.

  • Kmynai 2 arbatiniai šaukšteliai

  • Dešra karšto rūkymo 300 g

Troškinti kopūstai. Ypatingas receptas.

Gaminimo eiga:

Jei įdomu, viską tą patį galite pažiūrėti video variante su muzika. Ko gero bus net linksmiau.

1.Svogūnai supjaustomi kubeliais.

2. Lašiniai supjaustomi kubeliais

3. Į įkaitintą gilų ketaus puodą pilamas aliejus. Kuris turi stipriai įkaisti. Tada beriami svogūnai. Kai svogūnai įgauna auksinę rudą spalvą (jei svogūnai baltieji. Tačiau jei norite, kad troškinti kopūstai būtų spalvingesni, turėtų būti naudojami mėlynieji svogūnai). Nuotraukose puikiai matosi spalvų įvairovė.

4. Kai svogūnai apkepė, tada į keptuvę turi būti dedami kubeliais supjaustyti lašiniai. Juos taip pat reikia paskrudinti. Visa tai kepama ant didelės liepsnos. Puodo turinys pastoviai maišomas.

Isparduodamos trinkeles baneris Troškinti kopūstai. Ypatingas receptas.

5. Kol katile kepinami svogūnai ir lašiniai, tuo metu turi būti tarkuojamos morkos.

6. Sutarkuotos morkos taip pat keliauja į katilą.

7. Tuo metu tarkuojami pastarnokai. Kurie taip pat keliauja į katilą. Ugnis po katilu jokiu būdu nemažinama. Kepinamos daržovės pastoviai maišomos.

8. Toliau kepant daržovėms katile, supjaustoma raudonoji paprika. Paprika pjaustoma taip pat kubeliais, kaip svogūnai ir lašiniai.

9. Supjaustyta raudonoji paprika taip pat keliauja į puodą. Vėl viskas išmaišoma ir dar pakepinama 2-3 minutes.

10. Į puodą beriami universalūs prieskoniai su druska. Kadangi universalūs prieskoniai jau būna parduotuvėje su druska, tai druskos berti papildomai nereikia. Tačiau universalių prieskonių kiekį reikėtų pakoreguoti pagal savo skonį, kad nepadauginti druskos.

11. Įbėrus universaliuosius prieskonius, į katilą keliauja juodieji malti pipirai. Išmaišoma. Pakepinama dar 1 minutę.

12. Sudedami rauginti kopūstai į katilą. Visas katilo turinys išmaišomas. Ugnis sumažinama. Katilo turinį reikia užpilti vandeniu. Maždaug 200-300 ml. Taip, kad kopūstai ir visas kitas katilo turinys pasidengtų vandeniu. Uždengiame dangčiu ir ant ugnies kopūstai ir kitos daržovės turi būti troškinamos apie 40 minučių ant nedidelės ugnies.

13. Tuo metu supjaustoma dešra. Dešra turėtų būti taip pat supjaustoma kubeliais kaip svogūnai, lašiniai ir paprika. Praėjus 40 minučių, dešra sudedama į katilą. Užberiami kmynai. Katilas uždengiamas ir dar patroškinama. Troškinti reikėtų dar apie 30 minučių. Po šio laiko pasižiūrime. Jei kopūstai jau suminkštėjo, tada troškinti kopūstai paruošti.

14. Troškinti kopūstai į stalą gali būti patiekiami su virtomis bulvėmis. Gero apetito!

Namai, buitis ir verslas – aktualios temos

Spauskite ant paveikslėlių ir skaitykite straipsnius

Nusišypsokime – anekdotai, juokingi paveikslėliai bei video

Juokas ilgina gyvenimą, tad pasistenkime gyventi kuo ilgiau

 Karštos temos:

Santrauka

troskinti kopustai su bulvemis 300 Troškinti kopūstai. Ypatingas receptas.
Recepto pavadinimas
Troškinti kopūstai. Ypatingas receptas.
Paskelbimo data
Vidutinis įvertinimas
51star Troškinti kopūstai. Ypatingas receptas.1star Troškinti kopūstai. Ypatingas receptas.1star Troškinti kopūstai. Ypatingas receptas.1star Troškinti kopūstai. Ypatingas receptas.1star Troškinti kopūstai. Ypatingas receptas. Based on 1 Review(s)
share medium Troškinti kopūstai. Ypatingas receptas.



Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Get Adobe Flash player Plugin by wpburn.com wordpress themes