POP SHOP - Populiariu preki prekyviete


Home » Blynai, sklindžiai » Purūs sklindžiai su razinomis ir aguonomis

840 peržiūrųFavoriteLoadingĮtraukti į receptų knygą
sklindziai su razinomis ir aguonomis

Purūs sklindžiai su razinomis ir aguonomis

Share Button
GD Star Rating
loading...
sklindžiai su razinomis ir aguonomis

sklindžiai su razinomis ir aguonomis

Ingredientai: aguonos, kiaušinių tryniai, pienas, cukrus, miltai, razinos, soda, romas, cukraus pudra, augalinis aliejus.

Sklindžiai – tai miltinis kulinarinis patiekalas, kuris yra kepamas iš skystos tešlos. Sklindžiai paprastai būna delno dydžio ir kepami paplotėlio formos. Tešla sklindžiams maišoma ant pieno arba vandens, su miltais ir kiaušiniais. Sklindžiai ir blynai yra panašūs patiekalai ir dažnai daug kas juos painioja. Sklindžių ir blynų skirtumas paprastai yra tas, kad kepant sklindžius, recepte naudojama soda arba mielės, kas padaro sklindžius puriais.

Receptas su nuotraukomis. Trumpa patiekalo gaminimo eiga:

Sudėtinės sklindžių su razinomis dalys:

  • Aguonos 150 g

  •  2 kiaušinių tryniai

  • Pienas 240 mililitrų

  • Cukrus 60 g

  • Miltai 240 g

  • Razinos 70 g

  • Soda žiupsnelis

  • Romas 60 mililitrų

  • Cukraus pudra pagal skonį

  • Augalinis aliejus kepimui

Purių sklindžių su razinomis ir aguonomis gaminimo eiga:

Kiaušinių trynius ištriname su žiupsneliu cukraus, po to įberiame miltus, sodą ir pieną. Duokite tešlai pastovėti 14 minučių.

į razinas įpilame romą

į razinas įpilame romą

Tada į razinas supilkite romą ir išlaikykite razinas su romu minučių.

aguonos ir razinos sudedamos į tešlą

aguonos ir razinos sudedamos į tešlą

Aguonas sumalkite kavamalėje su trupučiu cukraus. Tada sumaltas aguonas užpilkite verdančiu vandeniu, kad išbrinktų. Tada sumaltas ir išbrinkintas aguonas ir razinas sudėkite į tešlą.

iškepkite keptuvėje sklindžius

iškepkite keptuvėje sklindžius

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Šaukšto pagalba suformuokite norimo dydžio sklindžius ir kepkite juos įkaitintoje keptuvėje ant augalinio aliejaus po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Sklindžiai gaunasi purūs ir trapūs.

nuimame perteklinius riebalus

nuimame perteklinius riebalus

Iškepusius sklindžius sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad šis sugertų perteklinį augalinį aliejų.

sklindžius patiekite į stalą

sklindžius patiekite į stalą

Sklindžius patiekite į stalą dar karštus, apibarstytus, pagal skonį, cukraus pudra. Papuoškite mėtos lapeliu. Gero apetito!

Namai, buitis ir verslas – aktualios temos

Spauskite ant paveikslėlių ir skaitykite straipsnius

[custom_gallery gallery=“4″ width=“173″ height=“137″]

Nusišypsokime – anekdotai, juokingi paveikslėliai bei video

Juokas ilgina gyvenimą, tad pasistenkime gyventi kuo ilgiau

[custom_gallery gallery=“5″ width=“173″ height=“137″]

 Karštos temos:

[row][column size=“1/3″]pirmas kreditas nemokamai, creditas, kredit 123, paskola tau, sms kredit, moment kredit

Pirmas Kreditas Nemokamai

Kreditai, pirmas kreditas nemokamai, greitieji kreditai… Patarimai kaip gaunamas kreditas, kokie yra greitieji kreditai ir dar daugiau.

[/column] [column size=“1/3″]skelbimas

Idealus skelbimas.

Kaip rašomas idealus skelbimas. Skaitykite toliau…

[/column] [column size=“1/3″]Kreditai, kreditai, kreditai

Kreditai, kreditai, kreditai

Reikalinga paskola tau? Domina internetinės paskolos? Kaip išvengti klaidų, skaitykite čia…

[/column] [/row]

Share Button


Copyright

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Get Adobe Flash player Plugin by wpburn.com wordpress themes